Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Joy of Balance
An Ayurvedic Guide to Cooking with Healing Ingredients: 80 Plant-Based Recipes
von Divya Alter
Fotos: Rachel Vanni
Verlag: Rizzoli
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 56 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-0-8478-9948-7
Erschienen am 06.09.2022
Sprache: Englisch
Umfang: 256 Seiten

Preis: 42,99 €

42,99 €
merken
Gratis-Leseprobe
zum Hardcover 39,00 €
Biografische Anmerkung

Divya Alter is a certified nutritional consultant, educator, and chef in the Shaka Vansiya Ayurveda tradition. In 2016, Alter cofounded Divya's Kitchen, an award-winning plant-based restaurant in New York City that reimagines classic dishes through an Ayurvedic lens. Divya's brand has since expanded to include plant-based retail food products and educational videos. Alter is also the cofounder of Bhagavat Life, a nonprofit culinary school offering cooking classes and an Ayurvedic chef certification program. Alter is the author of What to Eat for How You Feel: The New Ayurvedic Kitchen.


andere Formate