Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
Joy of Balance - An Ayurvedic Guide to Cooking with Healing Ingredients
80 Plant-Based Recipes
von Divya Alter
Verlag: Rizzoli International Publications
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-8478-7240-4
Erschienen am 27.09.2022
Sprache: Englisch
Format: 199 mm [H] x 251 mm [B] x 26 mm [T]
Gewicht: 1238 Gramm
Umfang: 256 Seiten

Preis: 39,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 10. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

39,00 €
merken
Gratis-Leseprobe
zum E-Book (EPUB) 42,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

The sequel to Divya Alter’s hugely successful first cookbook What to Eat for How You Feel is an ingredient-driven must-have for plant-based kitchens.
This indispensable kitchen companion takes the reader on a flavorful journey to a new, more personalized relationship with food. Chef Divya Alter pulls from her wealth of knowledge of Ayurvedic nutrition, sharing life-giving information on how to select and cook essential plant-based ingredients that are the right fit for the individual’s needs. The eighty globally inspired recipes empower the health-conscious cook to create delicious meals with a bonus: increased vitality, joy, and balance.
 
Alter takes the relevant self-healing wisdom of the past and brings it forward by teaching us to delight, nourish, and heal, ingredient by ingredient, through flavorful meals such as sunflower-beet hummus, cream of fennel soup, adzuki bean and red lentil patties, asparagus pizza, and rose chocolate mousse. This book makes the reader want to be healthy, encouraging them to develop an intimate relationship with the grains, legumes, vegetables, fruits, nuts, seeds, and dairy that make up their meals.


andere Formate