Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Smart Food
Recipes and Tips for Staying Healthy and Living Longer
von Cinzia Trenchi
Verlag: White Star Publishers
Gebundene Ausgabe
ISBN: 9788854410923
Erschienen am 04.07.2017
Sprache: Englisch
Format: 259 mm [H] x 191 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 717 Gramm
Umfang: 160 Seiten

Preis: 17,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 2. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Scientific research has shown that some foods--like spinach, blueberries, and cocoa--are particularly rich in elements essential for our health, with properties that help combat disease. Naturopath Cinzia Trenchi shows you how to eat smart for long life and provides tempting, simple, and seasonal recipes--like Whole-wheat Pasta with Asparagus or Purple Sweet Potato and Eggplant Pie--as well as the best cooking methods for preparing them.



Cinzia Trenchi is a naturopath, freelance journalist, and photographer. She offers new interpretations of traditional recipes as well as classic favorites for books and magazines in Italy and abroad. For White Star Publishers she created Gluten-Free Gourmet Recipes, Fat-Free Gourmet Recipes, Chili Pepper, Detox, Superfoods, Smoothies & Juices, Vegan Cookbook, the album My Favorite Recipes, and many other cookbooks. She lives in Monferrato, in the Piedmont region of Italy.