Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety
von Megh R Goyal, Monika Sharma, Preeti Birwal
Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-77463-034-1
Erschienen am 25.11.2021
Sprache: Englisch
Format: 234 mm [H] x 156 mm [B] x 19 mm [T]
Gewicht: 626 Gramm
Umfang: 290 Seiten

Preis: 186,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 1. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Inhaltsverzeichnis

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.



1. Design of Specific Foods Favorable for Gut Microflora 2. Human Gut Microbiota: Designer Diet and Review of Techniques for Identification of Microflora 3. Composite Probiotic Dairy Products: Concepts and Design with a Focus on Millets 4. Encapsulation Technology for Development of Specific Foods 5. Recent Trends in Edible and Alternative Food Packaging Technologies 6. Recent Advancements in Edible and Biodegradable Food Packaging 7. Potential of Ozonation in Surface Modification of Food Packaging Polymers 8. Characterization, Applications, and Safety Aspects of Nanomaterials in the Food and Dairy Industries 9. Toxic Effects of Tinplate Corrosion and Mitigation Measures in Canned Foods


andere Formate