Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies
von Preeti Birwal, Megh R Goyal, Monika Sharma
Verlag: Apple Academic Press
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-77463-003-7
Erschienen am 25.11.2021
Sprache: Englisch
Format: 234 mm [H] x 156 mm [B] x 19 mm [T]
Gewicht: 630 Gramm
Umfang: 324 Seiten

Preis: 175,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 1. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Inhaltsverzeichnis

In this volume, several new food processing and preservation technologies have been investigated by researchers that have the potential to increase shelf life and preserve the quality of foods.



PART I: Novel Nonthermal Food Processing Technologies 1. High-Pressure Processing and Preservation of Foods 2. Ultrasonication of Foods 3. Microwave Vacuum Dehydration Technology in Food Processing 4. Thermoelectric Refrigeration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables 5. Electrospinnability of Food-Grade Biopolymers PART II: Advances in Food Processing and Preservation Techniques 6. Technologies for Shelf-Life Enhancement of Herbs and Leafy Vegetables 7. Advanced Methods of Encapsulation 8. Ozonation: Potential Applications in Oilseed Storage 9. Role of Vacuum Technology in Food Preservation PART III: Food Processing Techniques for Product Formulation 10. Advanced Encapsulation Methodologies for Herbal Food Products 11. Encapsulation of Probiotics by Electrospinning 12. Design and Applications of Mechanical Expellers in Dairy, Food, and Agricultural Processing


andere Formate