Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Eating Our Way Through the Anthropocene
von Jessica Fanzo
Verlag: University of Utah Press
Reihe: Wallace Stegner Lecture
Taschenbuch
ISBN: 978-1-64769-103-5
Erschienen am 30.12.2022
Sprache: Englisch
Format: 211 mm [H] x 135 mm [B] x 8 mm [T]
Gewicht: 249 Gramm
Umfang: 29 Seiten

Preis: 9,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 10. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

9,00 €
merken
zum E-Book (PDF) 7,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

Jessica Fanzo is the Bloomberg Distinguished Professor of Global Food Policy and Ethics and vice dean of Faculty Affairs at the Nitze School of Advanced International Studies (SAIS) at Johns Hopkins University. She was the editor-in-chief for Global Food Security and since 2017 has served on various advisory groups including the Food Systems Economic Commission, the Global Nutrition Report, the Global Panel of Agriculture and Food Systems for Nutrition Foresight 2.0 report, the UN High-Level Panel of Experts on Food Systems and Nutrition, and the EAT-Lancet Commission. She is the author of Can Fixing Dinner Fix the Planet? published by Johns Hopkins University Press in 2021.



This lecture was originally delivered on March 18, 2020, at the 25th annual symposium of the Wallace Stegner Center for Land, Resources and the Environment.


andere Formate