Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Food, Health, and Culture in Latino Los Angeles
von Sarah Portnoy Sarah Portnoy
Verlag: Globe Pequot Publishing Group Inc/Bloomsbury
Reihe: Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4422-5129-8
Erschienen am 14.11.2016
Sprache: Englisch
Format: 235 mm [H] x 157 mm [B] x 18 mm [T]
Gewicht: 523 Gramm
Umfang: 224 Seiten

Preis: 133,70 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 4. Dezember.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

133,70 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Food, Health, and Culture in Latino Los Angeles explores the history of Latino cuisine in Los Angeles and the contemporary Latino food scene, one that sharply contrasts with urban Latino neighborhoods where access to affordable, healthy food is a struggle. The study offers solutions such as expanding urban agriculture and legalizing street vendors.



Sarah Portnoy is an Assistant Professor of Teaching in the Department of Spanish and Portuguese at the University of Southern California. She has been researching, teaching and publishing about Latino cuisine, culinary culture, and food policy for the past several years. She published a chapter in Global Latin America co-authored with food historian Jeffrey Pilcher, an entry on authenticity in food in The Encyclopedia of Food Issues, and an entry on Latino Cuisine in the Oxford Bibliographies in Latino Studies. You can visit her website at sarahjportnoy.com.


andere Formate
weitere Titel der Reihe