Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Easy Bread
100 No-Knead Recipes
von Judith Fertig
Verlag: Robert Rose
Taschenbuch
ISBN: 978-0-7788-0684-4
Erschienen am 24.08.2021
Sprache: Englisch
Format: 254 mm [H] x 188 mm [B] x 15 mm [T]
Gewicht: 748 Gramm
Umfang: 224 Seiten

Preis: 20,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 10. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

20,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

"Easy Bread will change the way you think about baking bread. Skip the traditional rounds of kneading and rising. With dough always ready to go, you'll be serving up glorious, fresh baked breads in no time! Award-winning cookbook author Judith Fertig shares her expertise with a simplified, step-by-step technique and clear, detailed recipes easy enough for even beginning bread bakers. Start with a simple French loaf or pizza dough and quickly advance to filled breads, bagels and flaky buttery croissants. Prepare delicious bread toppings and fillings, like artisan butter, cinnamon sugar and caramelized onions, ready for whenever a craving for sweet or savory strikes."--



Judith Fertig is an award-winning and bestselling cookbook author, specializing in baking, barbecue, and the regional cuisine of the North American Heartland. Her food and lifestyle writing has appeared in The New York Times, The London Sunday Times, Bon Appetit, Food and Wine, Natural Awakenings, Better Homes and Gardens, Saveur, Fine Cooking, and Eating Well. Fertig has appeared on the Food Network and many TV and radio programs.