Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
The Best American Food Writing 2020
von Silvia Killingsworth
Verlag: HarperCollins Publishers
Reihe: Best American
Hardcover
ISBN: 978-0-358-34458-2
Erschienen am 03.11.2020
Sprache: Englisch
Format: 208 mm [H] x 141 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 234 Gramm
Umfang: 272 Seiten

Preis: 17,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 16. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 15,49 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

SILVIA KILLINGSWORTH is the digital editor of Bloomberg Businessweek and a former editor of The Awl and The Hairpin. Prior to that she was the managing editor of The New Yorker, and wrote regularly for their magazine and website. She lives in Westchester County, New York.



The year's top food writing from writers who celebrate the many innovative, comforting, mouthwatering, and culturally rich culinary offerings of our country.

"These are stories about culture," writes J. Kenji López-Alt in his introduction. "About how food shapes people, neighborhoods, and history." This year's Best American Food Writing captures the food industry at a critical moment in history - from the confrontation of abusive kitchen culture, to the disappearance of the supermarkets, to the rise and fall of celebrity chefs, to the revolution of baby food. Spanning from New York's premier restaurants to the chile factories of New Mexico, this collection lifts a curtain on how food arrives on our plates, revealing extraordinary stories behind what we eat and how we live.

THE BEST AMERICAN FOOD WRITING 2020 INCLUDES
BURKHARD BILGER, KAT KINSMAN, LAURA HAYES, TAMAR HASPEL, SHO SPAETH, TIM MURPHY and others


andere Formate
weitere Titel der Reihe