Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Foods to Fight Cancer
What to Eat to Reduce your Risk
von Richard Béliveau, Denis Gingras
Verlag: Dorling Kindersley Ltd.
Hardcover
ISBN: 978-0-241-27434-7
Erschienen am 01.03.2017
Sprache: Englisch
Format: 231 mm [H] x 182 mm [B] x 22 mm [T]
Gewicht: 832 Gramm
Umfang: 240 Seiten

Preis: 22,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 17. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

22,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Dr Richard B¿veau, PhD in Biochemistry, is a leading authority in cancer research. He is director of the Molecular Medicine Laboratory and holder of the Claude-Bertrant Chair in Neurosurgery at the University of Montreal Hospital Centre. He has authored over 240 peer-reviewed medical papers, as well as the best-selling Foods to Fight Cancer.

Dr Denis Gingras, PhD in Psychology, has worked for years at the forefront of science and literature. He spent 15 years working as a cancer researcher in the Hematology-Oncology Department of Sainte-Justine Hospital in Montreal, during which time he and co-wrote Foods to Fight Cancer, inspired by research into the cancer-preventative potential of molecules found in certain vegetables.



Professor Richard Béliveau and Dr Denis Gingras