Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Zero Waste
60 Recipes for a Waste-Free Kitchen
von Cinzia Trenchi
Verlag: White Star Publishers
Reihe: Recipes by Cinzia Trenchi
Gebundene Ausgabe
ISBN: 9788854417441
Erschienen am 06.04.2021
Sprache: Englisch
Format: 257 mm [H] x 183 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 748 Gramm
Umfang: 160 Seiten

Preis: 17,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 2. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Learn how to use all the parts of your ingredients with 60 tasty, easy, and healthy recipes.

We are used to considering food as something "easy" in our life: easy to buy, easy to eat, easy to waste. This book will show you a new way to use food, with original ideas and recipes for making dishes made with food scraps that not only taste good, but also look great. Zero Waste shows you how to save on grocery shopping by transforming peels, leaves, crusts and pods into creative recipes. What is traditionally considered waste, here becomes a tasty meal like Pumpkin, Leek, and Eggplant Skin Tempura, Creamy Artichoke Leaf Soup, Cheese and Dried Vegetable Crepes, Fruit and Almond Buns, and Apple Peel Cake.



Cinzia Trenchi is a freelance journalist and photographer specializing in wine and food itineraries. She has written several cookbooks for White Star Publishers, including Cold-Pressed Beverages, Smart Food, and Street Food.