Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Natural Cook
von Matt Stone
Verlag: Allen & Unwin
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 74 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-952534-55-3
Erschienen am 27.07.2016
Sprache: Englisch
Umfang: 240 Seiten

Preis: 29,99 €

29,99 €
merken
Klappentext

How do you cook irresistible food without harming the planet?It's all about adopting new habits - opening your eyes to local foods and making the best of them, reducing waste by using every last bit of each ingredient, and enjoying well-raised meat and fish (while saving the bones to make the best broth ever!).Try your hand at traditional techniques that have become popular again - yoghurt-making, preserving, pickling and fermenting. The bonus is that you'll be producing delicious food that just happens to be good for you, too.Matt Stone, one of Australia's brightest young chefs, is a passionate advocate of zero-waste cooking and ethical food, and an even bigger fan of a cracking meal. Whether it's a nourishing breakfast, a quick weeknight meal or a feast for friends, Matt shows how creating sustainable food that's full of flavour is easier than you think.