Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
The Art of Food
von Paul Marshall
Verlag: Upstart Press
Taschenbuch
ISBN: 978-1-86966-493-0
Erschienen am
Sprache: Englisch
Umfang: 160 Seiten

Preis: 26,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 16. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

26,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

The Art of Food is an amazingly illustrated and visual cookbook without any photographs - just amazing illustrations. Superbly created and illustrated by Paul Marshall - one of New Zealand's leading advertising agency illustrators. Straightforward, easy to prepare and delicious recipes with gorgeous illustrations and instructions Over sixty recipes covering starters, mains and desserts with delicious recipes from NZ and around the world.



Paul Marshall first started cooking at the age of 11. He refined his skills over the years, collecting many cookbooks along the way while working as an artist/designer, then Art Director. In 1981 he took a break from advertising and got a job at Maggies Farm, one of the best BYO restaurants in Auckland at the time. He started as a dish washer and worked his way up to sous chef before moving back to advertising, with accounts including Eta Foods, Coca Cola, and Air New Zealand. He won a gold medal for food illustration at the 1991 New York Advertising Awards.