Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Japanese Patisserie
Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West
von James Campbell
Fotos: Mowie Kay
Verlag: Ryland Peters
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-84975-810-9
Erschienen am 04.04.2017
Sprache: Englisch
Format: 241 mm [H] x 197 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 737 Gramm
Umfang: 176 Seiten

Preis: 23,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und schon ab dem 05. Oktober in der Buchhandlung abholen

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

23,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 22,79 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

A collection of recipes for patisserie, desserts and savouries with a contemporary Japanese twist. Aimed at the confident home cook who wants to use yuzu, sesame, miso and matcha in their cooking.



James has worked as a chef in Michelin-starred establishments across the world. In London he was Head Pastry Chef at Gary Rhodes' Michelin starred restaurant and the award-winning Mandarin Oriental Hotel. It is in his current position as Product Development Manager for Marks & Spencer, that James's passion for Japanese culture and ingredients truly developed through research and in-depth visits to Tokyo and Osaka. James was recently a semi-finalist in the BBCs Bake Off: Crème de la Crème.


andere Formate