Bücher Wenner
Michael Grüttner im Gespräch über "TALAR UND HAKENKREUZ"
09.10.2024 um 19:30 Uhr
World Kitchen
A Children's Cookbook
von Abigail Wheatley
Illustration: Chaaya Prabhat
Verlag: Usborne Books
Reihe: Cookbooks
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-80507-113-6
Erschienen am 05.03.2024
Sprache: Englisch
Format: 296 mm [H] x 244 mm [B] x 12 mm [T]
Gewicht: 617 Gramm
Umfang: 64 Seiten

Preis: 17,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 17. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

Growing up in Australia and the UK, Abigail often found herself covered in paint or flour, or lost in a book. After a BA in English and a PhD on Medieval Castles, she combined her interests writing Usborne children's books - from cookery, craft and castles to science and unicorns.



"This heartfelt book features a unique collection of recipes contributed by families from around the world. Each recipe has an introduction featuring the family who contributed it, and simple, step-by-step instructions, all illustrated in a bold, graphic-novel style by Chaaya Prabhat. From good old U.S. chocolate chip cookies (courtesy of Marlee from Philadelphia) to Ugandan "rolled eggs" (from Jacob and his uncle Senti), each recipe brings authentic international flavors and stories to your table. With additional fascinating facts about regional traditions, cooking equipment and ingredients. All the recipes are vegetarian, and instructions are also included to make them vegan, nut-free, dairy-free, egg-free and gluten-free - or any combination of these."--