Bücher Wenner
Bianca Iosivoni liest aus "Bad Vibes"
01.03.2025 um 19:30 Uhr
Bigger Fish to Fry
A Theory of Cooking as Risk, with Greek Examples
von David E. Sutton
Verlag: Berghahn Books
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-80073-223-0
Erschienen am 01.09.2021
Sprache: Englisch
Format: 235 mm [H] x 157 mm [B] x 12 mm [T]
Gewicht: 352 Gramm
Umfang: 130 Seiten

Preis: 115,40 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 5. Dezember.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

What defines cooking as cooking, and why does cooking matter to the understanding of society, cultural change and everyday life? This book explores these questions by proposing a new theory of the meaning of cooking as a willingness to put oneself and one's meals at risk on a daily basis. Richly illustrated with examples from the author's anthropology fieldwork in Greece, Bigger Fish to Fry proposes a new approach to the meaning of cooking and how the study of cooking can reshape our understanding of social processes more generally.



David E. Sutton has been teaching at the department of Anthropology, Southern Illinois University Since 1999. He has been a Full Professor since 2011. Key Publications include Secrets from the Greek Kitchen (California Series in Food and Culture, 2014), and Remembrance of Repasts (Berg, Materializing Culture Series, 2001).


andere Formate