Bücher Wenner
Fahrt zur Frankfurter Buchmesse im Oktober 2024
19.10.2024 um 06:00 Uhr
Kuharska knjiga s Sous-Vide 2023
Najbolj¿i na¿in za kuhanje popolnih jedi
von Lara Zupan
Verlag: Lara Zupan
Hardcover
ISBN: 978-1-78381-073-4
Erschienen am 17.02.2023
Sprache: Slovenisch
Format: 229 mm [H] x 152 mm [B] x 13 mm [T]
Gewicht: 332 Gramm
Umfang: 224 Seiten

Preis: 41,40 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 21. Oktober.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

41,40 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

Sous-Vide tehnika je revolucionarni näin kuhanja, ki omogo¿a pripravo popolno kuhanih jedi z minimalnim naporom. V tej kuharski knjigi boste näli ve¿ kot 100 preprostih receptov, ki bodo navdu¿ili väe brbon¿ice in zagotovo postali väe najljub¿e.
Vsak recept je natan¿no opisan in vsebuje seznam sestavin ter navodila za pripravo s Sous-Vide tehniko. Poudarjamo tudi uporabo razli¿nih vrst sestavin, ki so najbolj primerne za pripravo s Sous-Vide tehniko, kar vam bo omogo¿ilo, da dose¿ete popolne okuse in teksture.
Poleg receptov, vam knjiga ponuja tudi vpogled v zgodovino Sous-Vide tehnike in nasvete za uporabo naprave ter shranjevanje in pripravo sestavin.
Kuharska knjiga s Sous-Vide recepti je primerna za vse kuharje, ki ¿elijo izpopolniti svoje kuharske ve¿¿ine in pripraviti popolno kuhane jedi brez truda.