Bücher Wenner
Steffen Kopetzky liest aus Atom (Premierenlesung)
11.03.2025 um 19:30 Uhr
Sweet
Desserts from London's Ottolenghi [A Baking Book]
von Yotam Ottolenghi, Helen Goh
Verlag: Clarkson Potter/Ten Speed
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-60774-914-1
Erschienen am 03.10.2017
Sprache: Englisch
Format: 277 mm [H] x 202 mm [B] x 30 mm [T]
Gewicht: 1501 Gramm
Umfang: 368 Seiten

Preis: 35,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 17. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

35,50 €
merken
Gratis-Leseprobe
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

"Originally published in Great Britain by Ebury Press, an imprint of Ebury Publishing, Penguin Random House Ltd., London"--Colophon.



Yotam Ottolenghi is a seven-time New York Times best-selling cookbook author who contributes to the New York Times Food section and has a weekly column in The Guardian. His Ottolenghi Simple was selected as a best book of the year by NPR and the New York Times; Jerusalem, written with Sami Tamimi, was awarded Cookbook of the Year by the International Association of Culinary Professionals and named Best International Cookbook by the James Beard Foundation. He lives in London, where he co-owns an eponymous group of restaurants and the fine-dining destinations Nopi and Rovi.

Helen Goh is a pastry chef, longtime Ottolenghi collaborator, and the Ottolenghi product developer.