Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
The River Cottage Booze Handbook
von John Wright
Verlag: Clarkson Potter/Ten Speed
Reihe: River Cottage Handbooks
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-60774-785-7
Erschienen am 14.04.2015
Sprache: Englisch
Format: 216 mm [H] x 144 mm [B] x 30 mm [T]
Gewicht: 410 Gramm
Umfang: 256 Seiten

Preis: 22,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 24. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

22,50 €
merken
Gratis-Leseprobe
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

A thoroughly practical guide to making wine, beer, cider, and infusions at home.

In this compact, handsome guide, the inimitable John Wright details exactly how easy--and fun--it is to brew beer, wine, cider, herbal spirits, and fruit liqueurs at home, with ample information, tips, and recipes for novice and advanced homebrewers alike. Each section starts with an introduction to essential techniques and methods, before sharing more than 75 recipes for delicious beverages like sparkling elderflower wine, mead, cherry plum wine, lager, blackberry whiskey, and mulled cider--with a hangover cure thrown in for good measure. With an introduction from Hugh Fearnley-Whittingstall, full-color photographs throughout, and an authoritative, witty author leading the way, The River Cottage Booze Handbook is the ultimate modern homebrewer's book.



JOHN WRIGHT is the author of the River Cottage Handbooks Mushrooms, Edible Seashore, and Hedgerow. As well as writing for national publications, he often appears on the River Cottage television series in the UK.


weitere Titel der Reihe