Bücher Wenner
Denis Scheck stellt seine "BESTSELLERBIBEL" in St. Marien vor
25.11.2024 um 19:30 Uhr
Fresh from the Vegan Slow Cooker
200 Ultra-Convenient, Super-Tasty, Completely Animal-Free Recipes
von Robin Robertson
Verlag: Harvard Common Press
Taschenbuch
ISBN: 978-1-55832-790-0
Erschienen am 25.09.2012
Sprache: Englisch
Format: 236 mm [H] x 205 mm [B] x 25 mm [T]
Gewicht: 626 Gramm
Umfang: 336 Seiten

Preis: 28,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 30. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

28,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 28,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Two best-selling categories come together in this comprehensive book by a best-selling vegetarian and vegan author.



Robin Robertson is a veteran restaurant chef, cooking teacher, and an acclaimed writer. She pens a regular column for VegNews magazine and has written for Vegetarian Times, Health Naturally, Restaurant Business, National Culinary Review, American Culinary Federation magazine, and Better Nutrition. She has written numerous cookbooks, including the best-selling titles Fresh from the Vegan Slow CookerVegan Planet, Vegan on the Cheap, and Quick-Fix Vegan. Robertson currently writes, promotes her books, and teaches classes on her innovative vegan cuisine from her home in the Shenandoah Valley of Virginia. Her website is robinrobertson.com.


andere Formate