Bücher Wenner
Vorlesetag - Das Schaf Rosa liebt Rosa
15.11.2024 um 15:00 Uhr
Lost Restaurants of Philadelphia
von Amy Strauss
Verlag: History Press
Reihe: American Palate
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-5402-5271-5
Erschienen am 25.07.2022
Sprache: Englisch
Format: 229 mm [H] x 152 mm [B] x 14 mm [T]
Gewicht: 494 Gramm
Umfang: 242 Seiten

Preis: 37,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 20. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

37,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

Culinary Memories from Philadelphia's Past...Beyond the Cheesesteak

Long before Philadelphia's food scene was splashed on covers of Bon Appetit and local establishments garnered accolades like America's best restaurant, culinary pioneers set the city's restaurant industry ablaze. Frenchman Georges Perrier brought the city the highest, most-respected opulence, Le Bec-Fin, for 40 years running. The ultimate seafood institute, Old Original Bookbinder's, held the title of the world's largest lobster tank and prepared impeccable oyster Rockefeller. Steve Poses changed the culinary game with the Frog that captivated palates with the infusion of international flavors. The nation's very first automat, Horn & Hardart's, consistently delivered near-perfect comfort food classics via vending machine.

Amy Strauss revisits celebrated spaces, unforgettable personalities and must-have recipes that made Philadelphia's historic restaurants remembered for their delicious moments in time.


weitere Titel der Reihe