Bücher Wenner
Denis Scheck stellt seine "BESTSELLERBIBEL" in St. Marien vor
25.11.2024 um 19:30 Uhr
How Not to Diet
The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
von Michael Greger
Verlag: Pan Macmillan
Hardcover
ISBN: 978-1-5290-3870-5
Erschienen am 12.12.2019
Sprache: Englisch
Format: 233 mm [H] x 151 mm [B] x 50 mm [T]
Gewicht: 741 Gramm
Umfang: 596 Seiten

Preis: 22,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und schon ab dem 23. November in der Buchhandlung abholen

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

22,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

The author of the major bestseller How Not to Die reveals the groundbreaking scientific research behind how a plant-based diet can maximize our fat-burning systems for long-term weight loss success.



Michael Greger, MD, is a physician, bestselling author, and internationally recognized speaker on nutrition, food safety and public health issues. He is the author of the international bestseller How Not to Die as well as the cookbook based on his lifesaving science The How Not To Die Cookbook. He runs the popular website NutritionFacts, a nonprofit, science-based public service providing free daily videos and articles on the latest in nutrition research. Dr Greger also proudly serves as the Director of Public Health and Animal Agriculture at the Humane Society of the United States.