Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
The Art of Wine-Making in All its Branches
von David Booth
Verlag: Vintage Cookery Books
Hardcover
ISBN: 978-1-4733-2797-9
Erschienen am 18.11.2015
Sprache: Englisch
Format: 216 mm [H] x 140 mm [B] x 8 mm [T]
Gewicht: 184 Gramm
Umfang: 138 Seiten

Preis: 22,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 29. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

22,00 €
merken
zum E-Book (EPUB) 10,49 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

This vintage book contains a complete guide to wine production, with instructions for making a variety of wines and information on different techniques, common problems, diseases and pests, and much more. This volume is highly recommended for anyone with an interest in wine making, and would make for a worthy addition to collections of allied literature. Contents include: "Of Foreign Wines, and their Kinds", "Of Vineyards", "Species of Wine", "Subdivisions of Species", "Of the Constituent Principles of Grapes", " Of the Preparation of the Must", "Of the Fermentation", "Of Open and Close Tuns", "Of Sweet Wines", "Of Dry Wines", et cetera. Many old works such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on making wine at home.


andere Formate