Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
Biotechnology in Functional Foods and Nutraceuticals
von Debasis Bagchi, Francis C. Lau, Dilip K. Ghosh
Verlag: Taylor & Francis
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM

Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-4200-8712-3
Auflage: 1. Auflage
Erschienen am 21.04.2010
Sprache: Englisch
Umfang: 591 Seiten

Preis: 247,99 €

247,99 €
merken
zum E-Book (EPUB) 247,99 €
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

Written by a team of top-tier researchers and scientists, this resource brings you up to speed on cutting-edge advances taking place in the field. It begins with an overview of recent advances in biotechnology and their contributions to food science. It then examines the impact of genetic modification on functional foods and explores various aspects of food manufacturing technology. The book also provides coverage of covers quality assurance and food safety and an assessment of where the field currently stands on legal, social, and regulatory aspects of food biotechnology.



Francis C. Lau, Debasis Bagchi, Dilip K. Ghosh



Biotechnology for the Enhancement of Functional Foods and Nutraceuticals. The Impact of Genetic Modification on Functional Foods. New Frontier in Food Manufacturing Process. Quality Assurance and Safety: Design and Implementation. Legal, Social, and Regulatory Aspects of Food Biotechnology.


andere Formate