Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
The Power of Sprinkles
A Cake Book by the Founder of Flour Shop
von Amirah Kassem
Verlag: Amulet Books
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4197-3742-8
Erschienen am 09.04.2019
Sprache: Englisch
Format: 238 mm [H] x 195 mm [B] x 25 mm [T]
Gewicht: 939 Gramm
Umfang: 224 Seiten

Preis: 26,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 6. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

26,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

Inspired by the piñatas of her childhood, Amirah Kassem sought to create a cake that burst with sprinkles and candy when she cut into it. Her food-based installations have been exhibited everywhere from private settings at the Whitney Museum to 64-foot edible hallways at the Brooklyn Museum, while her fondant-free creations have also caught the attention of Vogue, Harper’s Bazaar, and her Cara the Unicorn creation was named Instagram’s “2017 Trend of the Year.” She opened her first brick-and-mortar store in 2017, and has appeared on the Food Network, the Rachael Ray Show, and Late Night with Seth Meyers.



A new book from the founder of Flour Shop, who grew up baking and sculpting with her motehr in Mexico. Her food-based art installations have been exhibited in the Whitney Museum and the Brooklyn Museum.


andere Formate