Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Science and Its History
A Reassessment of the Historiography of Science
von Joseph Agassi
Verlag: Springer
Reihe: Boston Studies in the Philosop Nr. 253
Reihe: Boston Studies in the Philosophy and History of Science Nr. 253
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4020-5631-4
Auflage: 2008 edition
Erschienen am 22.09.2008
Sprache: Englisch
Format: 243 mm [H] x 163 mm [B] x 43 mm [T]
Gewicht: 953 Gramm
Umfang: 514 Seiten

Preis: 229,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 30. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Inhaltsverzeichnis

Professor Joseph Agassi has published his Towards an Historiography of Science in 1963. It received many reviews by notable academics, including Maurice Finocchiaro, Charles Gillispie, Thomas S. Kuhn, Geroge Mora, Nicholas Rescher, and L. Pearce Williams. It is still in use in many courses in the philosophy and history of science. Here it appears in a revised and updated with responses to these reviews and with many additional chapters, some already classic, others new. They are all paradigms of the author's innovative way of writing fresh and engaging chapters in the history of the natural sciences.



I. Chroniclers in the Courts of Science: Introductions to the New Edition. Introductory Note: On studies and their motivations. First preliminary essay: On the desirable standard of publication. Second Preliminary Essay. Third preliminary essay: On the desirable standards of popular science. Fourth preliminary essay: On the merit of flogging dead horses. Concluding preliminary essay: On the sifting of the grain from the chaff. II The original essay revised: Introductory Note.


andere Formate
weitere Titel der Reihe