Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Sugar and the Making of International Trade Law
von Michael Fakhri
Verlag: Cambridge University Press
Hardcover
ISBN: 978-1-316-63347-2
Erschienen am 24.01.2017
Sprache: Englisch
Format: 229 mm [H] x 152 mm [B] x 15 mm [T]
Gewicht: 407 Gramm
Umfang: 278 Seiten

Preis: 39,80 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 2. Dezember.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

39,80 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

Michael Fakhri uses the transnational history of sugar to tell the multilateral institutional history of trade law.



Michael Fakhri is an assistant professor at the University of Oregon School of Law, where he teaches courses in international economic law, food law and agricultural law.



Part I. Prologue: 1. International institutions as part of the history of agriculture; 2. Histories as context; Part II. The 1902 Brussels Convention and the Beginnings of Modern Trade Law: 3. Free trade as an imperial project; 4. The institutionalization of international trade; Part III. The 1937 ISA, Cuba and the League of Nations: 5. Economic aspects of the League of Nations; 6. Developing a Cuban State and renegotiating American imperialism; Part IV. The 1977 ISA and the Implications of Institutionalization: 7. The postwar institutional landscape; 8. The 1977 ISA as an exemplar of postwar ICAs; Part V. Epilogue: 9. Using the past to open up the future of trade law.