Bücher Wenner
Vorlesetag - Das Schaf Rosa liebt Rosa
15.11.2024 um 15:00 Uhr
Nanotechnology in Functional Foods
von Tanima Bhattacharya, Shakeel Ahmed
Verlag: John Wiley & Sons
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 17 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-119-90503-5
Auflage: 1. Auflage
Erschienen am 28.07.2022
Sprache: Englisch
Umfang: 416 Seiten

Preis: 173,99 €

Biografische Anmerkung

Dr. Tanima Bhattacharya is a formulation scientist, who completed her PhD in food processing & nutrition science from the Indian Institute of Engineering Science and Technology, Shibpur, West Bengal, India and gained overseas post-doctoral experience from the College of Chemistry and Chemical Engineering Hubei University, China.
Dr. Shakeel Ahmed, is an assistant professor of chemistry at the Higher Education Department, Government of Jammu and Kashmir, India. He obtained PhD in chemistry from Jamia Millia Islamia, a central university, New Delhi.


andere Formate