Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
Sensing and Artificial Intelligence Solutions for Food Manufacturing
von Charles Oluwaseun Adetunji, Daniel Hefft
Verlag: Taylor & Francis Ltd
Taschenbuch
ISBN: 978-1-032-07618-8
Erscheint am 19.12.2024
Sprache: Englisch
Format: 234 mm [H] x 156 mm [B]
Umfang: 174 Seiten

Preis: 59,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel ist noch nicht erschienen. Gerne können Sie den Titel jetzt schon bestellen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

This book gives readers a practical introduction to machine learning and sensing techniques, their design and ultimately specific applications that could improve food production. It shows how these sensing and computing systems are suitable for process implementation in food factories.



Daniel Hefft, Charles Oluwaseun Adetunji



0. front matter. 1. Overview of Sensors and Sensing Techniques in Food Processing. 2. Sensing and Artificial Intelligence for Food Packaging. 3. Optical Methods - Advanced Image Recognition and Feature Extraction Solutions for Food Manufacturing. 4. Artificial Intelligent and Automation for Precision Pest Management. 5. Role of Biosensor in Inspection of Food and Agricultural Products: Current Advances. 6. Packaging of Animal-Based Food Products -The Need for Intelligent Freshness Sensors. 7. Application of Gas/Biosensors for Effective Determination of Contaminants in the Environment and Food Products as Well as Their Role Detection of Toxic Pesticides. 8. Artificial Intelligence in Food Fraud and Traceability. 9. Relevance of Biosensor in the Detection of Contaminants and Pollutants in Food, Agricultural And Environmental Sector. 10. Artificial Intelligence and Its Role in Food Industry. 11. Recent Advances in the Characterization and Application Graphene in Food Industry. 12. Artificial Intelligence in Food Packaging Industry.


andere Formate