Bücher Wenner
Denis Scheck stellt seine "BESTSELLERBIBEL" in St. Marien vor
25.11.2024 um 19:30 Uhr
Great Rhubarb Recipes
Storey's Country Wisdom Bulletin A-123
von Marynor Jordan, Nancy C Ralston
Verlag: Storey Publishing
Reihe: Storey Country Wisdom Bulletin Nr. 123
Taschenbuch
ISBN: 978-0-88266-655-6
Erschienen am 01.01.1991
Sprache: Englisch
Format: 208 mm [H] x 135 mm [B] x 5 mm [T]
Gewicht: 45 Gramm
Umfang: 32 Seiten

Preis: 5,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 9. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

5,00 €
merken
Gratis-Leseprobe
zum E-Book (EPUB) 3,49 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Inhaltsverzeichnis
Biografische Anmerkung

The words "rhubarb" and "pie" are so synonymous that it's no wonder rhubarb is also known as pieplant. But there's much more to be done with rhubarb than make a pie!
Rhubarb is delicious at breakfast, lunch, and dinner and in cakes, breads, desserts, jams, and more. And it's easy to grow and hardy. In this bulletin, you'll find expert tips on growing and buying rhubarb, as well as 38 fresh and delicious recipes that will inspire you to use rhubarb creatively. So grab a few stalks and get cooking--and eating!
Recipes include:

  • Rhubarb Nut Bread
  • Chicken with Rhubarb Sauce
  • Rhubarb-Cranberry Soup
  • Easy Rhubarb Ginger Dessert
  • Rhubarb-Strawberry Pie
  • Rosy Rhubarb and Pineapple Jam
  • Rhubarb-Orange Sauce



Introduction
Growing Your Own Rhubarb
Choosing & Using Rhubarb
Rhubarb at Breakfast, Lunch & Dinner
Cakes and Desserts
Pies
Puddings & Such
Jams, Preserves & Conserves



Marynor Jordan is an author of the Country Sampler column in the Bloomington Herald Times. She lives on a 104-acre farm in southern Indiana, where she grows her own food, including lots of zucchini, of course.

Nancy C. Ralston is an author of the Country Sampler column in the Bloomington Herald Times. She lives on a 104-acre farm in southern Indiana, where she grows her own food, including lots of zucchini, of course.


andere Formate
weitere Titel der Reihe