Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
A Desert Feast
Celebrating Tucson's Culinary Heritage
von Carolyn Niethammer
Verlag: Arizona State Museum
Reihe: Southwest Center
Taschenbuch
ISBN: 978-0-8165-3889-8
Erschienen am 22.09.2020
Sprache: Englisch
Format: 233 mm [H] x 191 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 651 Gramm
Umfang: 232 Seiten

Preis: 25,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 7. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

25,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

This book offers a food pilgrimage, where stories and recipes demonstrate why the desert city of Tucson became American's first UNESCO City of Gastronomy. You'll meet the farmers, small-scale food entrepreneurs, and chefs who are dedicated to making Tucson taste like nowhere else.



Carolyn Niethammer learned to love and understand the West growing up in small-town northern Arizona. She has spent her life writing about the foods and people of the Southwest in award-winning ethnobotanies, cookbooks, and biographies. She leads Tucson gastronomy tours covering everything from edible wild plants to the latest farm-to-table restaurant offerings with heritage ingredients. The most recent of her five cookbooks is Cooking the Wild Southwest: Delicious Recipes for Desert Plants.


weitere Titel der Reihe