Bücher Wenner
Volker Kutscher liest aus "RATH"
18.11.2024 um 19:30 Uhr
You Are Eating Plastic Every Day: What's in Our Food?
von Danielle Smith-Llera
Verlag: Capstone
Reihe: Informed!
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-7565-6174-1
Erschienen am 01.08.2019
Sprache: Englisch
Format: 231 mm [H] x 155 mm [B] x 10 mm [T]
Gewicht: 272 Gramm
Umfang: 64 Seiten

Preis: 37,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 4. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

37,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Scientists have recently started studying plastic pollution and our food supply. And, make no mistake, you are eating microscopic pieces of plastic everyday. What does it mean for our health? And what can you do about it? Students will get practical tips on how they can get involved and become part of the solution.



Danielle Smith-Llera grew up in coastal Virginia, hearing unforgettable tales about her Mexican and Irish ancestors. She first moved overseas to teach in international schools in Hungary and Brazil. Life in the U.S. Foreign Service has taken her around the world to live in India, Jamaica, Romania, Belgium, the United Kingdom, and Washington, DC. She loves sharing stories--fiction, nonfiction, and a mixture of both--in classrooms, museum exhibits, and, of course, books.


weitere Titel der Reihe