Bücher Wenner
Vorlesetag - Das Schaf Rosa liebt Rosa
15.11.2024 um 15:00 Uhr
Healthy Plant-based Ice Cream Recipes
von Melanie J White
Verlag: Downsize Me
Taschenbuch
ISBN: 978-0-6482242-0-4
Erschienen am 01.02.2018
Sprache: Englisch
Format: 229 mm [H] x 152 mm [B] x 3 mm [T]
Gewicht: 111 Gramm
Umfang: 44 Seiten

Preis: 17,30 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 25. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,30 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

This Healthy Plant-Based Ice Cream recipe book is exactly what you need to make healthier choices.
Maybe you want to lose weight.
Maybe you have health conditions you're managing and can't eat certain things.
Maybe you're a vegan.
Or maybe, you just want to make healthier meals more often.
In any case, this recipe book is for you if your goal is to:
¿ Avoid added cane sugar
¿ Avoid thickeners, emulsifiers and preservatives
¿ Eat whole foods instead of processed, empty calories
¿ Improve your digestion and immunity
¿ Lose weight more easily
¿ Avoid animal products
¿ Create healthier, more nutrient-rich meals
¿ Feel good after eating ice cream
¿ Take control of your health.
When you have healthy options for those delicious treats you love, you'll experience total food freedom, without guilt, and you'll NEVER feel like you're missing out.