Bücher Wenner
Wer wird Cosplay Millionär?
29.11.2024 um 19:30 Uhr
The Modern Preserver
A mindful cookbook packed with seasonal appeal
von Kylee Newton
Verlag: Vintage Publishing
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-224-10116-5
Erschienen am 20.08.2015
Sprache: Englisch
Format: 251 mm [H] x 184 mm [B] x 35 mm [T]
Gewicht: 1156 Gramm
Umfang: 288 Seiten

Preis: 32,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 26. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

32,00 €
merken
zum E-Book (EPUB) 14,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Over 30 recipes for timeless preserves with a fresh modern flavour, from chutney to kimchi, by a passionate self-taught preserver with stalls at London's Broadway, Maltby Street and Peckham markets under the name of Newton & Pott.



Kylee Newton grew up in New Zealand and now lives in London. She has turned her hand to a variety of creative jobs from assisting photographer Wolfgang Tillmans to floristry. She began making preserves seven years ago to give as homemade Christmas presents. This was the start of an enduring passion for preserving. She sells her preserves each week at London's Broadway and Peckham markets and constantly tests new recipes and flavours.


andere Formate