Bücher Wenner
Olga Grjasnowa liest aus "JULI, AUGUST, SEPTEMBER
04.02.2025 um 19:30 Uhr
Food and Cooking of Greece
Seasonal recipes from my kitchen
von Rena Salaman
Verlag: Anness Publishing
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-7548-3545-5
Erschienen am 03.07.2023
Sprache: Englisch
Format: 353 mm [H] x 263 mm [B] x 26 mm [T]
Gewicht: 1256 Gramm
Umfang: 240 Seiten

Preis: 26,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 22. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

26,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Authentic, uncomplicated dishes that are enticing, healthy and delicious - this is seasonal Greek cooking at its simplest and best. Highly regarded author Rena Salaman has overhauled, updated and extended her bestselling volume on Greek cooking.



Rena Salaman was born and grew up in Athens, and spends every summer on the island of Alonnisos. Her passion for Greek food and cooking has remained unabated and she has written highly regarded books on Greek and Mediterranean food. She has written for leading newspapers and magazines, and appeared on radio and television.